Stilinovićeva 7, 10431 Sveta Nedelja
e-pošta: pinklec.info@gmail.com
sastanci utorkom od 19:00

Najava redovne izborne Skupštine PD Pinklec

 

VAŽNA OBAVIJEST:

Zbog trenutne epidemiološke situacije i pojačanih epidemioloških mjera sjednica Skupštine će se umjesto 25. siječnja održati u utorak 1. veljače 2022. i to putem elektroničkih medija. Rasprava će se održati od srijede, 26. siječnja do nedjelje, 30. siječnja 2022, također putem elektroničkih medija. 

Više informacija bit će objavljeno u pozivu.

 

Upravni odbor PD Pinklec na sjednici održanoj 30. studenog 2021. donio je odluku da će se redovna izvještajno-izborna Skupština Društva održati u utorak, 25. siječnja 2022.

Pravo odlučivanja na Skupštini imaju svi punoljetni članovi Društva s uplaćenom članarinom za 2022. godinu. Članarine će se moći uplatiti do početka Skupštine.

Na sjednici Skupštine za sljedeći dvogodišnji mandat birat će se predsjednik, dopredsjednik, tajnik (ujedno blagajnik), 4 člana Upravnog odbora, 3 člana Nadzornog odbora te 3 člana Suda časti. 

Za navedene dužnosti može se kandidirati svaki punoljetni član Društva. Također, svaki član Društva za navedene dužnosti može predložiti bilo kojeg drugog punoljetnog člana Društva, uz uvjet da predloženi prihvati kandidaturu. 

Molimo da se pisane kandidature predaju Upravnom odboru do utorka, 4. siječnja 2022.

 

Upravni odbor