Stilinovićeva 7, 10431 Sveta Nedelja
e-pošta: pinklec.info@gmail.com
sastanci utorkom od 19:00

Opća planinarska škola 2023.

 

pinklec ops 2023 plakat1POPUNJENO!

 

Želite li se okušati u najljepšoj mogućoj rekreaciji - planinarenju? Najbolji način kako započeti s ovom aktivnošću je da se prijavite u Opću planinarsku školu. Planinarsko društvo Pinklec iz Svete Nedelje ima višegodišnje iskustvo u organizaciji planinarskih škola, a iskusni predavači, vodiči i instruktori naučit će Vas kako se pravilno pripremiti i sigurno boraviti na planinama i općenito u prirodi. 

Voditelj Opće planinarske škole: Zvonimir Čižmar (091 3373 315).

Trajanje škole: 14.3. - 21.5.2023.

Predavanja Opće planinarske održavat će se utorkom od 19.30 do 21 h u društvenim prostorijama u Novakima, Sportska ulica 1 /1. kat (Društveni dom Novaki, pokraj nogometnog igrališta). Izleti i vježbe provodit će se vikendom.

Opširnije...

Opća planinarska škola 2022.

 

plakat ops 2022 A3cŽelite li se okušati u najljepšoj mogućoj rekreaciji - planinarenju? Najbolji način kako započeti s ovom aktivnošću je da se prijavite u Opću planinarsku školu. Planinarsko društvo Pinklec iz Svete Nedelje ima višegodišnje iskustvo u organizaciji planinarskih škola, a iskusni predavači, vodiči i instruktori naučit će Vas kako se pravilno pripremiti i sigurno boraviti na planinama i općenito u prirodi. 

 

Voditelj Opće planinarske škole: Zvonimir Čižmar (091 3373 315).

 

Opširnije...

Mala planinarska škola 2022

 

Mala planinarska škola - plakatI ove jeseni Planinarsko društvo "Pinklec" iz Svete Nedelje organizira malu planinarsku školu za djecu osnovnoškolske dobi. Škola će početi 20. rujna. Za upis je potrebno ispuniti obrazac - pristupnicu koja se nalazi na sljedećoj poveznici: https://pd-pinklec.hr/index.php/uclanjenje  te uplatiti članarinu (važi i za roditelje koji žele ići na izlete). Nakon toga, sve do sredine studenog, slijede predavanja, izleti i vježbe, sve usklađeno s programom školovanja Hrvatskog planinarskog saveza.

 

Predavanja će se održavati utorkom od 19 do 20 sati u prostorijama PD "Pinklec" u Novakima, Sportska ulica 1 /1. kat (Društveni dom uz nogometno igralište NK Novaki). Po završetku male škole svi polaznici koji će prisustvovati na 60 % predavanja i izleta dobit će diplomu Hrvatskog planinarskog saveza o završenoj maloj planinarskoj školi.

Opširnije...

Počela mala planinarska škola

DSC03641Uvodnim predavanjem, održanim u utorak, 24. rujna 2019. u Društvenom domu Sveta Nedelja, započela je ovogodišnja mala planinarska škola u organizaciji Planinarskog društva "Pinklec" Sveta Nedelja. Voditelj škole Mladen Planinšek upoznao je buduće male planinare s osnovnim informacijama kako da se pripreme za predstojeće planinarske izlete.

Opširnije...

Mala planinarska škola 2023

 

I ove jeseni Planinarsko društvo "Pinklec" iz Svete Nedelje organizira malu planinarsku školu za djecu osnovnoškolske dobi. Škola će početi 19. rujna 2023. Za upis u školu potrebno je popuniti obrazac koji se nalazi na sljedećoj poveznici:  

https://forms.gle/GabUxqSLTRT2DTaD7 .

 

Broj prijava ograničen je na 20.

 

Svaki polaznik škole mora se učlaniti u PD "Pinklec" najkasnije na dan početka male planinarske škole. Isto važi i za roditelje koji žele ići na izlete. Više informacija o učlanjenju pogledajte na sljedećoj poveznici: https://pd-pinklec.hr/index.php/uclanjenje

Nakon toga, sve do sredine studenog, slijede predavanja, izleti i vježbe, sve usklađeno s programom školovanja Hrvatskog planinarskog saveza.

 

Predavanja će se održavati utorkom od 20:00 do 21:00 u prostorijama PD "Pinklec" u Novakima, Sportska ulica 1 (Društveni dom uz nogometno igralište NK Novaki, 1. kat). Po završetku male škole svi polaznici koji će prisustvovati na 60 % predavanja i izleta dobit će diplomu Hrvatskog planinarskog saveza o završenoj maloj planinarskoj školi.

Opširnije...