Stilinovićeva 7, 10431 Sveta Nedelja
e-pošta: pinklec.info@gmail.com
sastanci utorkom od 19:00

Opća planinarska škola 2023.

 

pinklec ops 2023 plakat1POPUNJENO!

 

Želite li se okušati u najljepšoj mogućoj rekreaciji - planinarenju? Najbolji način kako započeti s ovom aktivnošću je da se prijavite u Opću planinarsku školu. Planinarsko društvo Pinklec iz Svete Nedelje ima višegodišnje iskustvo u organizaciji planinarskih škola, a iskusni predavači, vodiči i instruktori naučit će Vas kako se pravilno pripremiti i sigurno boraviti na planinama i općenito u prirodi. 

Voditelj Opće planinarske škole: Zvonimir Čižmar (091 3373 315).

Trajanje škole: 14.3. - 21.5.2023.

Predavanja Opće planinarske održavat će se utorkom od 19.30 do 21 h u društvenim prostorijama u Novakima, Sportska ulica 1 /1. kat (Društveni dom Novaki, pokraj nogometnog igrališta). Izleti i vježbe provodit će se vikendom.

Opširnije...

Opća planinarska škola 2022.

 

plakat ops 2022 A3cŽelite li se okušati u najljepšoj mogućoj rekreaciji - planinarenju? Najbolji način kako započeti s ovom aktivnošću je da se prijavite u Opću planinarsku školu. Planinarsko društvo Pinklec iz Svete Nedelje ima višegodišnje iskustvo u organizaciji planinarskih škola, a iskusni predavači, vodiči i instruktori naučit će Vas kako se pravilno pripremiti i sigurno boraviti na planinama i općenito u prirodi. 

 

Voditelj Opće planinarske škole: Zvonimir Čižmar (091 3373 315).

 

Opširnije...

Mala planinarska škola 2022

 

Mala planinarska škola - plakatI ove jeseni Planinarsko društvo "Pinklec" iz Svete Nedelje organizira malu planinarsku školu za djecu osnovnoškolske dobi. Škola će početi 20. rujna. Za upis je potrebno ispuniti obrazac - pristupnicu koja se nalazi na sljedećoj poveznici: https://pd-pinklec.hr/index.php/uclanjenje  te uplatiti članarinu (važi i za roditelje koji žele ići na izlete). Nakon toga, sve do sredine studenog, slijede predavanja, izleti i vježbe, sve usklađeno s programom školovanja Hrvatskog planinarskog saveza.

 

Predavanja će se održavati utorkom od 19 do 20 sati u prostorijama PD "Pinklec" u Novakima, Sportska ulica 1 /1. kat (Društveni dom uz nogometno igralište NK Novaki). Po završetku male škole svi polaznici koji će prisustvovati na 60 % predavanja i izleta dobit će diplomu Hrvatskog planinarskog saveza o završenoj maloj planinarskoj školi.

Opširnije...

Počela mala planinarska škola

DSC03641Uvodnim predavanjem, održanim u utorak, 24. rujna 2019. u Društvenom domu Sveta Nedelja, započela je ovogodišnja mala planinarska škola u organizaciji Planinarskog društva "Pinklec" Sveta Nedelja. Voditelj škole Mladen Planinšek upoznao je buduće male planinare s osnovnim informacijama kako da se pripreme za predstojeće planinarske izlete.

Opširnije...

Mala planinarska škola 2019.

 

mala skola plakat A3 ver2bI ove jeseni Planinarsko društvo "Pinklec" iz Svete Nedelje organizira malu planinarsku školu za djecu osnovnoškolske dobi. Škola će početi 17. rujna upisom polaznika. Za upis su potrebne 2 fotografije te OIB (važi i za roditelje koji žele ići na izlete). Nakon toga, sve do početka prosinca, slijede predavanja, izleti i vježbe, sve usklađeno s programom školovanja Hrvatskog planinarskog saveza.

 

Predavanja će se održavati utorkom od 19 do 20 sati u prostorijama PD "Pinklec" u Svetoj Nedelji, Stilinovićeva 7 (Društveni dom Sveta Nedelja ili "Stara pošta"). Po završetku male škole svi polaznici koji će prisustvovati na 60 % predavanja i izleta dobit će diplomu Hrvatskog planinarskog saveza o završenoj maloj planinarskoj školi.

Opširnije...