Stilinovićeva 7, 10431 Sveta Nedelja (stara pošta)
e-pošta: pinklec.info@gmail.com; sastanci utorkom od 19:00

Učlanjenje

 

 

nove iskazniceGodišnja članarina za Planinarsko društvo "Pinklec" Sveta Nedelja:

- odrasle osobe: 80 kuna.

- predškolska djeca, učenici, studenti i umirovljenici: 50 kuna 

- obiteljska članarina: 180 kn (za obitelji - roditelje s djecom školske ili predškolske dobi)

 

Članarine se mogu platiti utorkom od 19:00 sati u privremenim prostorijama Društva u Društvenom domu u Novakima, Sportska ulica 1 (objekt uz nogometno igralište, 1. kat).

Stare iskaznice vrijede dok ima mjesta za markice. Dok ih imamo na zalihi, izdajemo ih gratis kao i do sada. Tko želi, može kupiti novu iskaznicu, cijena je 10,00 kn.

Nove članske iskaznice izrađene su u formi standardizirane ID plastične kartice s poljima za upisivanje osnovnih članskih podataka (ime, prezime, OIB, naziv i sjedište udruge). Članske markice od ove godine tiskane su u formi samoljepljivih naljepnica sa zaštitnim elementom.

Prilikom učlanjenja više nije potrebno priložiti fotografije, potrebno je samo donijeti popunjenu pristupnicu.
 

Pristupnica: MS Word, pdf 

Članarina se može uplatiti na žiro račun Društva (HR88 2403 0091 1210 0138 3). Pod opis plaćanja potrebno je navesti ime i prezime - članarina za ___ godinu.

Pristupnicu možete ispuniti i dostaviti putem Google obrasca. U slučaju da se učlanjujete na ovaj način, nazovite 091/517-3838 radi dogovora o preuzimanju planinarske iskaznice.

 

Napomena:

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije te na temelju preporuka Nacionalnog i lokalnog stožera civilne zaštite i drugih nadležnih službi, od 24.10.2020. privremeno se obustavljaju sve planinarske aktivnosti (izleti, sastanci, planinarska škola).

Za informacije u vezi učlanjenja i ostalih aktivnosti molimo da se obratite na broj 091/517-3838.